SEO kurser

SEO kurser

Kurser i søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization, SEO) udbydes som:

  • Online kurser hvor du sidder hjemme eller på dit arbejde og følger et online kursus, også kaldet webinarer. Læs mere under "online kurser".
     
  • Kurser, guides og tutorials. Dels generelle indfaldsvinkler og dels med fokus på Joomla og WordPress. Disse er tilgængelige via menuen til venstre.

  • Individuelt tilrettelagte kurser. SEO kurserne tager udgangspunkt i din konkrete hjemmeside og det system, som din hjemmeside er baseret på, fx Joomla eller noget helt andet. Undervejs vil vi arbejde med begreber såsom SEO, søgemaskineoptimering, søgeordsanalyse, linkbuilding, duplicate content, urls m.m. Begreberne er mange, men de er til at få styr på.

 

Opnå bedre placeringer i søgeresultaterne

Søgemaskinekursus, søgemaskine logoer

 

 

Kursister

Kurserne henvender sig til virksomheder, foreninger og private der har en hjemmeside, hvis placering i Google ønskes forbedret.

 

SEO kurser 2014 i Odense

Joomla kurser afvikles som individuelt tilrettelagte kurser med udgangspunkt i din eller din virksomheds hjemmeside.

 

Kurserne afvikles i dagtimerne, om aften og weekender. Tidspunkter aftales nærmere. Som udgangspunkt afvikles kurserne fra vores lokaler i Odense C.

 

SEO kurser, København, Århus

Vi afholder også kurser i København, Århus og andre steder i Danmark. De kan fx afholdes på din arbejdesplads. Også her gælder det, at tid og sted aftales nærmere.

 

Adgang til CMS system

Langt de fleste hjemmesider er i dag dynamiske og baseret på et CMS. For at opnå det bedste resultat på kurserne, vil vi gerne have adgang til hjemmesidens administration inden kurset starter.

 

Råd og vejledning

Kontakt SkaaningMedia for råd og vejledning angående søgemaskinekurserne.

W3Counter