Artikler i Joomla

Artikler i Joomla håndteres via content management systemets editor

Håndtering af artikler i Joomla. Opret artikler, rediger artikler, begrænset brugeradgang til artikler, tekstbehandling, håndtering af billeder i artikler o.s.v.

 

Kurserne og lektionerne nedenfor er alle let tilgængelige, og de forudsætter ikke programmeringserfaring.

 

Fuld adgang til alle lektionerne kræver, at du tegner abonnement.


Artikel oprettelse i Joomla

Artikler i Joomla svarer til det, som man oftest kalder en side på et website. Artikler er altså det centrale sted for formidling af indhold på en Joomla hjemmeside, hvis ikke lige man har en shop, et forum eller lignende. En vigtig del af søgemaskineoptimeringen sker i artiklerne.

Registrer dig for at læse mere…

Joomla "læs mere" i artikler

Artikler i CMS'et Joomla kan sættes op, så alle kan læse en kort intro tekst, og for at læse resten af artiklen, må brugerne klikke på "læs mere" linket. I nedenstående eksempel er der ingen brugerbegrænsning på læsning af hele artiklen. En af fordelene ved at benytte "læs mere" funktionen er, at man sparer plads.

Registrer dig for at læse mere…

Joomla "læs mere" i artikler - begrænset brugeradgang

Artikler i CMS'et Joomla kan sættes op, sådan at alle kan læse introteksten (teksten før læs mere knappen), men kun registrerede brugere kan læse hele artiklen. Den indbyggede funktion i Joomla gør dette til en overkommelig opgave. Det gør sig gældende i alle versioner af Joomla.

Registrer dig for at læse mere…

Sideskifte i artikler i Joomla

Sideskifte indsættes i artikler i Joomla. Sideskifte funktionen gør muligt at få vist en introtekst afsluttende med et link der plinter til resten af artiklen. Sideskifte funktionen kan sammenlignes med "læs mere" funktionen. Denne funktion er især nyttig, hvis artiklen er lang og man gerne vil spare lidt plads.

Registrer dig for at læse mere…

W3Counter